Gana tradicinis patiekalas, bet dalinuosi, nes labai jau mano vaikams patiko, mažoji sukirto beveik visą (tiesa, jai įdaro sukau vos vos, tik dėl skonio).
Suktinukams reikės jautinos, supjaustytos riekelėmis pamuštos ir paprieskonintos mėgiamais prieskoniais, ar bent jau druskyte ir pipirais.
Įdarui pakepinau svogūną, kelis šampinijonus, nukėliau nuo ugnies, įpjausčiau virtą kiaušinį, įbėriau gerą šaukštą tarkuoto sūrio ir šaukštą majonezo.
Ant kiekvieno mėšos gabalėlio dėjau po gerą šaukštą įdaro, susukau ir galus užsmeigiau smeigtukais. Suktinukus lengvai apkepinau keptuvėje ir troškinau beveik valandą ant labai lįtos ugnies sultinio ir grietinėlės padaže. Patiekiau su grikias ir kopūsto bei morkos salotomis, galima pirštus nusivalgyti!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą